Keratine of Botox Behandeling

Op zoek naar een professionele Keratine of Botox  behandeling cursus?                   
Wil je alles Pro aan het werk. Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Met onze professionele one – on – one cursus kun je in een mum van tijd  Keratine (proteïne) of Hair Botox specialist worden.

Beschrijving
In onze cursus keratine haarbehandeling leer je om dof, futloos of weerbarstig haar weer om te toveren tot gezond en glanzend haar! Deze behandeling biedt een mooie aanvulling op je diensten als kapper of hairstylist. Je kunt hiermee je klanten nog beter van dienst zijn of nieuwe klanten werven, om zo je inkomsten te verhogen.

Inhoud cursus
Onze cursus  haarbehandeling bestaat uit twee delen, namelijk de  haarbehandeling en de straight behandeling. De keratinebehandeling en/of botoxfiller zorgt ervoor dat het verloren proteïne in het haar wordt vervangen, met als resultaat goed handelbaar haar met een gezonde glans. De Permanent Keratine straight behandeling is bedoeld om ervoor te zorgen dat het haar langdurig steil blijft en niet gaat krullen of pluizen, ook na het wassen.  De Botox haar behandeling is een filler om beschadigd haar te versterken en gehydrateerd zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen. Je leert in deze cursus alles over de benodigde producten en het doel en het resultaat van de behandelingen. Uiteraard leer je om stap voor stap de behandelingen uit te voeren, met aandacht voor after care en onderhoud.

Duurt
10u -16u
Datum af te spreken

Kostprijs
Cursus €350,-
Materiaal €180,-
Inclusief Lunchpakket €0,-

Inbegrepen
Lunchpakket
Certificaat

15 % korting op al onze nazorg producten 
15 % korting op alle assortiment stijltang of krultang

1 4
Ruthiani

Ruthiani

Klantenservice

I will be back soon

Ruthiani

Hallo daar, welkom👋 

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Start een gesprek:
chat