Verzending - Retourneren - Ruilen

Verzending:

Voor alle artikelen besteld voor 20u worden volgende werkdag verstuurd. Dus over het algemeen ontvang je dan de eerste of tweede werkdag na nadat de bestelling geplaatst werd. Dit geldt niet als je op zaterdag of zondag een bestelling plaats. Bij het verwerken van uw bestelling ontvangt u een tracking code, om uw pakketje te volgen.

Woon je buiten België dan kan het aantal dagen langer duren. Je ontvangt, wanneer je pakket verzonden is, automatisch een Track-and-Trace code in je e-mail.

Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Vervelend! Dit gaan we voor je oplossen. Van ons mag je het volgende verwachten:

  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
  • 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
  • Een passende oplossing. Jij tevreden, wij tevreden!
  • Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Maak gelijk een foto en neem contact op met de klantenservice, zodat wij het voor je kunnen oplossen.

Achteraf niet helemaal tevreden met je aankoop?

Meld binnen 14 dagen je retour aan.

      Advies

  • Tools/kappersbenodigdheden: haal de stijltang of föhn uit de doos, bekijk hem van alle kanten maar ga de tang niet gebruiken als iets defect lijkt.
  • Extensions: haal de extensions uit de verpakking om het artikel te bekijken en te voelen. Houd de extensions ook gerust bij je eigen haar om te bepalen of je de juiste kleur  hebt. Maar hang/clip de extension niet in je haar i.v.m. de hygiëne.

Ruilen

Ruilen kan enkel tegen een product of een waardebon, wij geven geen geld terug

Voorbeeld situaties

  • Accessoires, tools of kappersbenodigdheden werd nog niet gebruikt mag je binnen de 14 dagen ruilen met een andere product. Heb je de tool of kappersbenodigdheden toch gebruikt Neem voor de zekerheid eerst contact op met de klantenservice
  • Extensions werd nog niet gebruikt mag je binnen de 14 dagen ruilen met andere kleur extensions of andere product. Heb je de extensions toch gebuikt? Verliest je het recht om te ruilen in verband met hygiëne. Neem voor de zekerheid eerst contact op met de klantenservice.

Retourneren

De kosten voor retourzending nemen wij niet op ons. De retourkosten is voor de klant en kan niet doorgerekend worden aan ons.

Hygiënische producten zijn uitgesloten van retouren.

Als je iets terugstuurt, vragen we wel wat gegevens om alles goed te verwerken. Zo kunnen wij er zeker van zijn wie het pakket heeft teruggestuurd. Volg de volgende stappen:

Stap 1: Voeg de originele factuur bij de zending. Deze ontvangt u bij de aankoop via mail.

Stap 2: Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verzendverpakking geretourneerd worden. We vragen je alles goed in te pakken!

Stap 3: Breng het pakketje naar een Bpost punt en verstuur het  retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het verzekerd op te sturen. Want beschadigingen en verlies van pakje, kunnen wij niet aanvaarden als retour.

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen.

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we  niet terugnemen.

Retouraanvraag mail naar hairextensions@ruthiani.com

 Stuur het pakketje retour naar:

FashionHair & LAshes (Ruthiani Hairextension)

Kerkstraat 13

9090 Melle

Belgie

Extra informatie vragen

Ruthiani

Ruthiani

Klantenservice

I will be back soon

Ruthiani

Hallo daar, welkom👋 

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Start een gesprek:
chat